NISU SVI U SPORAZUMU

Potpisan je riječki Sporazum. Čeka se odluka Ravnateljstva civilne zaštite

FOTO: Facebook

Čeka se odluka Ravnateljstva civilne zaštite

Potpisan je Sporazum o zajedničkom koordiniranju aktivnosti civilne zaštite u vezi kretanja stanovnika s područja Viškova, Rijeke, Kastva, Klane, Jelenja i Čavli. Kostrena, Bakar i Kraljevica odbili su pristupiti Sporazumu prema kojem bi se objedinio teritorij bivše Općine Rijeka.

Načelnica Viškova, Sanja Udović, naglasila je kako je najvažnije olakšati funkcioniranje mještana i  poduzetnicima.

“Prije svega, puno naših mještana ionako se svakodnevno kreće navedenim područjem temeljem dosad izdanih propusnica. Osim gotovo 17 tisuća mještana, u Viškovu ima gotovo 900 gospodarskih subjekata kojima bi se olakšalo svakodnevno poslovanje jer im dolaze zaposlenici, poslovni partneri ili korisnici njihovih usluga. Ako će ovaj Sporazum zaživjeti u praksi, uvjerena sam da će se time značajno olakšati svakodnevno kretanje i funkcioniranje, kako mještanima tako i poduzetnicima, a što je nama najvažnije. Socijalna distanca i higijenske mjere ostaju imperative”, objašnjava Udović.

Potpisani Sporazum možete pogledati OVDJE.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views