NISU SVI U SPORAZUMU

Potpisan je riječki Sporazum. Čeka se odluka Ravnateljstva civilne zaštite

FOTO: Facebook

Čeka se odluka Ravnateljstva civilne zaštite

Potpisan je Sporazum o zajedničkom koordiniranju aktivnosti civilne zaštite u vezi kretanja stanovnika s područja Viškova, Rijeke, Kastva, Klane, Jelenja i Čavli. Kostrena, Bakar i Kraljevica odbili su pristupiti Sporazumu prema kojem bi se objedinio teritorij bivše Općine Rijeka.

Načelnica Viškova, Sanja Udović, naglasila je kako je najvažnije olakšati funkcioniranje mještana i  poduzetnicima.

“Prije svega, puno naših mještana ionako se svakodnevno kreće navedenim područjem temeljem dosad izdanih propusnica. Osim gotovo 17 tisuća mještana, u Viškovu ima gotovo 900 gospodarskih subjekata kojima bi se olakšalo svakodnevno poslovanje jer im dolaze zaposlenici, poslovni partneri ili korisnici njihovih usluga. Ako će ovaj Sporazum zaživjeti u praksi, uvjerena sam da će se time značajno olakšati svakodnevno kretanje i funkcioniranje, kako mještanima tako i poduzetnicima, a što je nama najvažnije. Socijalna distanca i higijenske mjere ostaju imperative”, objašnjava Udović.

Potpisani Sporazum možete pogledati OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari