NEOVISNO ISTRAŽIVANJE

Potvrdili zaposlenici: Logista zasluženo dobila nagradu za najboljeg poslodavca

Neovisnim istraživanjem koje je upravo proveo vodeći hrvatski portal za oglašavanje radnih mjesta MojPosao, riječka tvrtka Logista dobila je nagradu Najboljeg poslodavca u djelatnosti  trgovine.

Tvrtka u potpunosti živi svoje vrijednosti, a nagrada je ponovna potvrda vrijednog rada, zajedništva i transparentnog načina upravljanja radnim procesima.

Ova nagrada postaje još i snažnija i uspjeh je veći, jer puno je teže obraniti titulu i biti u samom vrhu najboljih poslodavaca već 6 godina zaredom.

Kroz upitnik se ocjenjuje 9 kategorija te nakon što ga zaposlenici ispunjavaju anonimno, zbrojem unesenih podataka rangiraju se najbolje ocijenjeni poslodavci. Sama nagrada Najbolji poslodavac tako predstavlja stvarno mišljenje zaposlenika, i po tome je jedinstvena u Hrvatskoj.

– Nagrada koja dolazi temeljem ocjena naših zaposlenika, doista nam predstavlja zadovoljstvo jer je postupak u potpunosti objektivan i kompanija nema nikakav utjecaj na njega. Naša najveća snaga je pravedan i profesionalan način upravljanja, menadžment koji je posebno fokusiran na odnos u timu i na podršku svakom pojedinačnom zaposleniku. Naše je mišljenje da samo zadovoljni i adekvatno nagrađeni zaposlenici mogu pridonijeti cjelokupnoj stabilnosti tvrtke i njenom napretku, a posebice u izazovnim godinama koje smo svi doživjeli – istaknula je Majda Medanić, voditeljica ljudskih potencijala u Logisti.

Tako Logista posebno ističe da bi čak 77% njenih zaposlenika preporučilo svoje radno mjesto ili tvrtku svojim prijateljima (tzv. ENPS), a angažiranost je na visokih 78% što je na razini najboljih svjetskih poduzeća. 

Nije nikakvo iznenađenje da su najbolje ocjenjene kategorije korporativna komunikacija, međuljudski odnosi i izazovnost radnih zadataka, što je rezultat ulaganja u razvoj i edukaciju svih zaposlenika, na razvijen sustav internih komunikacija prilagođen zaposlenicima te na inovativnost, koja se potiče na svakom koraku.

Radno mjesto na kojem se uči, raste, koristi kreativnost i inovativnost, a sve uz timski rad i mentorstvo te međusobno uvažavanje od strane svih razina te dugoročna sigurnost u kompaniji je san svih zaposlenika u Hrvatskoj, a djelatnici Logiste to imaju svaki dan.

www.logista.hr 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari