NOVA ŽIČARA U POGONU

Povijesni dan na Platku! Prvo ovogodišnje dnevno-noćno skijanje kreće s novom žičarom Radeševo 2!

Foto: Riportal

Na zadovoljstvo mnogobrojnih skijaša i ljubitelja Platka od danas je u funkciji nova žičara Radeševo 2. Povijesni je to dan za Platak na kojem je od izgradnje zadnje žičare prošlo više od 40 godina.

Dan na Platku konačno započinje onako kako su iz GSC-a Delnice već mjesecima priželjkivali. Prvo ovogodišnje, i to dnevno-noćno skijanje Radeševom 1 kreće s novom žičarom Radeševo 2!

“Iako je ovo prigoda koja itekako zaslužuje feštu, trenutno je sve što želimo – pustiti novu žičaru u rad i gledati ju kako se vrti! A doći će i vrijeme kada ćemo feštati. Sada najprije idemo skijati!”, poručuju iz GSC-a.

Četvrtak je dan za dnevno-noćnu kombinaciju skijanja na Platku!

Žičara Radeševo četvrtkom je otvorena od 12:00 do 20:00 sati, a pokretne trake Radeševo i Baby lift od 9:00 do 16:00 sati.

OTVORENE STAZE:

Radeševo 1
Baby staza
Sanjkanje je moguće na sanjkaškoj stazi uz Baby lift

Napomena: Sanjkaška staza nalazi se s desne strane pokretne trake Baby lift odnosno s njezine lijeve strane kada se dolazi iz smjera parkirališta na vrh pokretne trake.

RADNO VRIJEME:

9:00-16:00; traka Radeševo
12:00-20:00; žičara Radeševo

NAPOMENA: Nepovoljne vremenske prilike mogu utjecati na promjene u radu skijališta.

Za sve informacije posjetiteljima su na raspolaganju djelatnici Goranskog sportskog centra na u info kućici pored parkirališta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari