EVO KOJA JE INICIJATIVA

Nasilje ne poznaje starost: Kampanja ‘NeVidljiva’ dolazi u PGŽ!

Održana je 4. sjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova PGŽ na kojoj se govorilo o aktivnostima i tematskim sjednicama koje će Povjerenstvo održati do kraja godine, a u fokusu diskusije bit će nasilje nad ženama starije dobi, femicid i odgoj u ravnopravnosti.

Već sljedeći tjedan, u četvrtak, 4. srpnja u 14.00 sati u prostorima Primorsko-goranske županije održati će se prezentacija kampanje „NeVidljiva“ koju je pokrenulo Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Zagreba.

Kampanjom će se predstaviti inicijativa posvećena borbi protiv nasilja nad ženama starije dobi, a koja govori o problemu “nevidljivosti” i nedostatku empatije prema ženama iznad 65 godina.

Predstavit će ju predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Grada Zagreba, Rada Borić, a posebna najava biti će objavljena početkom sljedećeg tjedna na web stranicama Primorsko-goranske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari