NASTAVIT ĆE SE OBILJEŽAVANJE

Povodom blagdana Svih svetih policija odala počast stradalima u Domovinskom ratu

Obilježavanje će se nastaviti 2. studenoga na Dušni dan, odavanjem počasti poginulim policijskim službenicima

Na Centralnom gradskom groblju Drenova u Rijeci u spomen na sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata, danas su položeni vijenci i zapaljenje svijeće povodom blagdana Svih svetih. Počast stradalima u Domovinskom ratu odalo je zajedničko izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva obrane, u sastavu Tomislav Dizdar, načelnik Policijske uprave primorsko-goranske i Ivka Zaninović, voditeljica Područnog ureda za poslove obrane Rijeka . Izaslanstvo je položilo vijenac i zapalilo svijeće u Aleji poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata i na Središnjem križu Centralnog  gradskog groblja Drenova. Molitvu u znak sjećanja,  pijeteta i zahvalnosti, predvodio je policijski kapelan, vlč. Pavao Mokri.

VIDEO DANA:

U odavanju počasti povodom blagdana Svih svetih sudjelovali su i predstavnici  udruga proizašlih iz Domovinskog rata, Primorsko-goranske županije,  Grada Rijeke  te  drugih institucija.

Obilježavanje će se nastaviti u utorak, 2. studenoga na Dušni dan, kada će se na spomen obilježju ispred Policijske uprave primorsko-goranske odati počast poginulim policijskim službenicima. Istog dana će za sve poginule i preminule branitelje biti služena sveta misa u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari