50 KILOGRAMA KRUHA

Povodom Dana kruha PIK Rijeka donirao svoje proizvode za pomoć najugroženijima

Jesen je vrijeme berbe plodova, obilježavaju se Dani kruha, tjestenine, pa je tako i PIK ove godine želio dio svojih plodova podijeliti ljudima kojima je danas posebno teško

PIK- ova Paštaria te pekarski proizvodi tako su otišli u Prihvatilište za beskućnike “Ruže sv. Franje”, socijalnu samoposlugu u Rijeci, Hospicij te humanitarnu udrugu „Pomozimo“ (riječka građanska incijativa).

Podijeljeno je preko 100kg tjestenine te 50 kg kruha.

Uspješnim spojem pekarske tradicije i iskustva ovog kraja, sa suvremenom tehnolgijom, PIK i dalje odolijeva i posluje u ovim izazovnim vremenima. Tradicija duga preko 75 godina i dalje nastavlja svoju priču i donosi na vaš stol uvijek svježi kruh.

“Posljednih godina PIK prolazi kroz težak ciklus promjena i kriza, no s ponosom možemo reći kako PIK nastavlja naprijed i kako je naš plan i dalje našim kupcima donositi kvalitetne proizvode. To je naše načelo od kojega nikada nismo niti nećemo odustati.

Našom donacijom vjerujemo da smo nekom vratili taj dan osmijeh na lice, trudit ćemo se tako nastaviti i dalje.”, priopćili su zi PIK-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari