POVODOM PREDSTOJEĆIH BLAGDANA: Grad Rijeka će umirovljenicima s najnižim mirovinama podijeliti poklon-bonove u vrijednosti od 300 kuna

Pravo na poklon bon ostvarit će svi umirovljenici koji imaju prebivalište na području grada Rijeke, a čija mirovina ne prelazi iznos od 1.400 kuna mjesečno

Grad Rijeka će i ove godine, umirovljenicima s najnižim mirovinama, povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana podijeliti poklon-bonove u vrijednosti od 300 kuna, prenose mrežne stranice Grada Rijeke.

Pravo na poklon bon ostvarit će svi umirovljenici koji imaju prebivalište na području grada Rijeke, a čija mirovina ne prelazi iznos od 1.400 kuna mjesečno.

Grad Rijeka je još 2005. godine započeo s dodatnom zaštitom najugroženije kategorije umirovljenika dodjeljivanjem poklon-bonova određene novčane vrijednosti za preuzimanje namirnica u pojedinim trgovinama povodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Godišnje se dodjeljuje oko 1.000 poklon bonova, a za ovu je namjenu u proteklih 11 godina izdvojeno 3.3 milijuna kuna.

Bon u vrijednosti od 300 kuna moći će se iskoristiti u trgovinama tvrtke “Plodine” d.d. Rijeka. Ovo pravo ostvarit će umirovljenici koji u 2016. godini ostvaruju pravo na novčanu pomoć za umirovljenike Grada Rijeke, odnosno oni koji imaju prebivalište ili stalni boravak na području grada Rijeke a čija mirovina ne prelazi iznos od 1.400,00 kn mjesečno.

Poklon bonovi bit će poslani svim umirovljenicima na kućnu adresu, a preuzimanje namirnica putem istih bit će moguće u razdoblju od 15. prosinca 2016. godine do 15. siječnja 2017. godine u trgovinama “Plodina” d.d. Rijeka, prenose mrežne stranice Grada Rijeke.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views