PRESTIŽNA TRGOVINA

Poznati kanadski modni brend uskoro otvara trgovinu u Tower centru Rijeka!

 Photo: kelsrfloyd

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova specijaliziranih za cipele i modne dodatke ALDO otvorit će vrata još jedne, nove poslovnice! Ovaj svjetski lider u fast fashion industriji obuće i modnih dodataka od sada će poslovnicama u Zagrebu i Splitu te web shopu pridružiti i trgovinu u Tower Centru u Rijeci! 

Riječani će od 7.10. dobiti novu destinaciju za kupovinu najmodernijih modela cipela, torbica i raznih dodatka poput nakita, marama i naočala, a osim nove kolekcije koja će oduševiti sve trendsetterice, posjetitelje očekuju i razna iznenađenja: nagradni natječaji i shopping rulet u kojem će svi kupci moći osvojiti sjajne popuste!

Ovaj vodeći brend u segmentu footweara i accessoriesa prepoznale su i neke od najvećih svjetskih zvijezda. Tako su Aldo obuća i modni dodaci zasjali u outfitima nekih od najvećih celebrityja današnjice poput Jennifer Lopez, Camile Cabello, Belle Hadid, Taylor Swift, Ariane Grande, Rihanne ili Cameron Diaz, a ALDO obući nije mogla odoljeti ni ikona stila Kate Middleton!

Osim što veliku pažnju pridaje stvaranju i praćenju trendova, ALDO je također poznat i po brizi za okoliš; prva je fashion kompanija koja je certificirana kao klimatski neutralna. Uz to, ALDO grupacija posvećena je i osmišljavanju posebnih tehnologija uz pomoć kojih se kreiraju artikli koji su ekološki održivi i koji su napravljeni od recikliranih materijala koji pomažu u čišćenju i filtriranju zagađene vode. Takve eco-friendly modele možete pronaći u ekskluzivnoj kolekciji ALDO Love Planet koja je dostupna online i u poslovnicama u Hrvatskoj.

Aldo tenisice
Aldo ruksak
Aldo tenisice

Posjetitelje novootvorene poslovnice u Rijeci koja svoja vrata otvara uskoro, dočekat će i modeli iz najnovije kolekcije koja je kao i uvijek kad je ALDO u pitanju, iznimno trendy i raznolika: u ALDO kolekciji jesen-zima svoj model pronaći će i oni koji vole da njihovi outfiti prate posljednje modne trendove, kao i oni koji njeguju klasičan, ili pak sportski stil. Glavne karakteristike svih modela iz Aldo ponude svakako su kvaliteta, posvećenost dizajnu, originalnost i pristupačne cijene.

Aldo cipele
Aldo čizme
Aldo cipele

Ne propustite i vi posjetiti ALDO store u Rijeci, pogledati koji trendovi će se nositi ove jeseni i doživjeti jedinstveno shopping i modno iskustvo uz novu kolekciju i sjajna iznenađenja!

Aldo torba
Aldo naočale

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari