Poznati riječki DJ apelira: “Dođite na koncert i pomozite mom teško bolesnom prijatelju”

Društvenim mrežama se ovih dana širi apel za teško oboljelog Tomislava Nikla kojeg su pokrenuli članovi Armade čiji je član i poznati riječki DJ Sale 4 Love.

Njegov apel prenosimo u cijelosti:

Dragi ljudi,htio bih vas sve upoznati s Tomom,dobar dio vas mojih fejs prijatelja i ostalih prijatelja ga zna, ali evo za sve koji ga ne znaju.

Tomo je otac,muž,sin,prijatelj iz našeg okruženja i imam dojam da je ovdje negdje cijeli moj život,ali recimo da ga se najbolje sjećam negdje od srednje škole (uff, ima tome 30-tak godina).

Bio je uvijek svoj,možda malo i divlji za tadašnje okvire elektro škole,ali uvijek mangupski omiljen i spreman na svakakva spačke i zajebancije. Mnogi ga znaju i kao navijača i sa tribine,tu je uvijek davao svoj maksimum s glasom i prisustvom na stadionima diljem zemlje i Europe bodreći svoju najdražu Rijeku.

Nažalost, Tomi se prije par godina dijagnosticirala bolest koja mu je već nanijela ozbiljnih posljedica i kako-tako se dosad držala pod kontrolom, sad više nema dalje u RH i jedini način da se stanje popravi je liječenje u Turskoj koje normalno nije jeftino.

On je s određenom svotom novaca skupljenom do sada većinom od prijatelja u nedjelju krenuo na taj put,ali novaca za liječenje nema dovoljno i zato vas ovim putem molim da donirate koliko tko može i da pokažemo još jednom da u ovoj državi samo mi ”ljudi” možemo pomoći nama samima ”ljudima”.

Tomo za razliku od okoline koja se brine stalno širi pozitivu i smijeh unatoč svim problemima jer je jednostavno takav!!

U petak 7.2. od 21 h je u Pogonu Kulture koncert posvećen skupljanju donacija za njega na kojem će među ostalim nastupiti par RI bandova i dva DJ-a(Deni i ja) i samom kartom ćete doprinijeti pomoći.

Znam da možemo sve to skupa riješiti i Tomu vratiti sretno njegovoj obitelji”, napisao je Salečić.

Tomislava Niklu možete pomoći uplatom na broj žiro računa: HR6523600001502710299.

Također, za njega se u petak organizira humanitarni koncert u Pogonu kulture naziva MOSA BAVLJU na kojem će nastupiti Krešo i Kisele kiše, Bajo svira Fit, Good Rockin’ Daddies, Gane RiMatore i naravno Blagdan band, a atmosferu prije i poslije koncerta zagrijavat će DJ Deni MioCiC i DJ Sale4Love.

Pozivnice za koncert moći ćete nabaviti u srijedu na utakmici Rijeka-Dinamo, na štandu na sjevernoj tribini te četvrtak i petak na Korzu te ako ostane pozivnica i na samom ulazu u Pogon Kulture.

Prilikom donacije napomenite hoćete li sigurno ići na koncert ili želite ostaviti pozivnicu nekome tko će sigurno doći na koncert.

Sav prihod od pozivnica ide za liječenje Tomislava Nikla koji je već u Istanbulu.

“Vidimo se u petak u Pogonu Kulture!! #mosabavlju”, poručuje  DJ Sale 4 Love.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari