LJETO U PRIJESTOLNICI

Predstava Tri praščića na Trgu Riječke rezolucije

U sklopu programa “Lutkarski evergreeni u Prijestolnici” koji se održava u okviru “Ljeta u Prijestolnici”, na Trgu Riječke rezolucije, na pozornici na otvorenom, 8., 9., 10. i 11. srpnja će se odigrati predstava za djecu Tri praščića u izvođenju glumaca Gradskog kazališta lutaka Rijeka.

Svjetski poznata priča o tri praščića dio je djetinjstva i nezaobilazna literatura svakog djeteta. U priči koja na jednostavan i djeci privlačan način promovira rad, zajedništvo te ideju da najlakši put nije uvijek i onaj najbolji, pratimo tri simpatične životinjice koje kreću u svijet, u samostalni život koji osim zabave, donosi i opasnosti. Kako su praščići izbjegli vuku i što se s njima dogodilo, vidjet ćete u jedinstvenoj i najdugovječnijoj predstavi s repertoara Gradskog kazališta lutaka.

Predstava će sve dane započeti u 20 sati, a namijenjena je djeci starijoj od dvije godine.

Rezervacije se vrše isključivo putem maila blagajna.gklri@gmail.com, a ukidaju se 30 minuta prije početka izvedbe.

Blagajna Kazališta nalazit će se na Trgu Riječke rezolucije, a svoje karte moći ćete preuzeti sat i pol prije početka izvedbe (18:30 – 20:00 sati).

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari