ZA NE POVJEROVATI!

FOTO Pogledajte što je ovaj “majstor” autom radio na Korzu. I još se držao hlada!

Foto: Čitatelj

Mjesecima već pišemo  o nedozvoljenim pojavama korištenja najljepše šetnice na svijetu! Na Korzu neki pojedinci parkiraju vozila ili čak i voze automobilima. Predviđali smo eskalaciju bahatosti pojedinaca…

…i to se upravo događa, naočigled komunalnih redara i Rijeka prometa koji manjkavo brine o stupićima koji brane prolaz na Korzo pa to prerasta i u sigurnosno pitanje!

Ipak, policija je danas na Korzu morala reagirati!

I to zbog jednog, slobodno možemo reći, nevjerojatnog slučaja komocije i bahatosti!

Što se dogodilo?

Vozač osobnog automobila pulskih registarskih oznaka provozao se cijelim Korzom do postamenata na kojima se postavljaju izložbe. Izabrao je poziciju u hladu i lijepo parkirao svoje vozilo.

Foto: Čitatelj

Prema izjavama svjedoka, otišao je potom u obližnju trgovinu odjevnim predmetima i vratio se nakon desetak minuta, ruku punih vrećica s robom?!?

U međuvremenu je netko ipak alarmirao policiju pa su policijski službenici porazgovarali s prekršiteljem koji se vozikao pješačkom zonom usred grada.

Možda smo mi neinformirani, možda je u tijeku i neki internet-izazov “provozaj se riječkim Korzom u svome automobilu ako si faca”, no ovo što se događa u posljednje vrijeme na riječkom Korzu zaista je prevršilo sve granice.

I postavlja se pitanje – kako je vozilo uopće ušlo na Korzo, zar središnja gradska pješačka zona ne bi trebala biti strogo omeđeno i zaštićeno područje?

Što bi bilo da se Korzom poželi “provozati” netko s krajnje lošim namjerama? Bi li se ovo moglo dogoditi u nekom europskom gradu na zapadu?

Nad svim ovim pitanjima neki bi se trebali ozbiljno zamisliti…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari