PRONAĐI LJUBAV I TI

Predstavljamo riječke start-upove (5) – AAMORR Agencija za upoznavanje – zabavite se i pronađite ljubav!

Agencija za upoznavanje AAMORR iza koje stoji Arijana Turina, jedan je od projekata koji se razvija u sklopu 11. generacije Startup Inkubatora Rijeka.

Riječ je o agenciji namijenjenoj samo punoljetnim samcima, a ideja je organizirati live evente, putovanja, izlete i zabave kako bi se korisnici družili, upoznali i na  taj način pronašli ljubav ili prijatelja/icu.

Okidač za nastanak ove ideje dogodio se davne 2011. godine kada se začetnica ideje, Arijana Turina – ‘sretno’ rastala.

“Počinjem od sebe. Navečer izađem van, svi su mlađi. Odem na neku aplikaciju za samce, sumnjivi tipovi. Poznanici, prijatelji, rođaci – uopće te ne razumiju, ne znaju kako je biti solo pa se ni ne sjete upoznati te s nekim tko je slobodan. Hoćeš na putovanje?! Prijateljice se ne mogu organizirati zbog godišnjeg, muža, djece… I tako u krug”, prepričava Arijana svoje iskustvo koje je postalo poticaj za razvoj projekta.

Foto: Aleksandar Tomulić

Samci, tvrdi Arijana, imaju problem što nema događaja ciljano organiziranih za tu skupinu na kojima bi se okupljali i upoznavali. AAMORR agencija želi spajati ljude kroz ljubav i prijateljstvo te organizirati razna događanja, putovanja i slično, pri čemu će sami korisnici odlučiti gdje će i na čemu sudjelovati.

‘Regularne’ agencije za upoznavanje spajaju ljude samo putem njihovih osobina i organiziraju im spoj na slijepo. AAMORR će kaže Arijana, nuditi drugačiji pristup. “Zamislite samo pun autobus samaca! Zabavno, zar ne?!”

Na pitanje o nazivu agencije, Arijana navodi da je naziv AAMORR nastao kao izvedenica imenice AMOR, koji, naravno, nije bio slobodan kod kupnje domene. “Zaista sam htjela naziv AMOR jer svi na svijetu znaju da to znači LJUBAV. Dupla slova u AAMORR simboliziraju parove u ljubavi i prijateljstvu, ali imaju i neku osobnu simboliku.”

U Startup Inkubator prijavila se kako bi stekla znanje u svim poljima poduzetništva, jer nije imala uvid u to kako svijet poduzetništva uopće funkcionira. I oduševila se!

“Ugodno sam se iznenadila. Startup Inkubator je mjesto gdje se osjećaš kao kod kuće, neka vrsta utočišta s ljudima koje voliš. Svi su jako ljubazni, strpljivi i prijateljski raspoloženi. Startup timovi, predavači i mentori, koji nam nude beskonačnu i nesebičnu potporu, učinili su me osobom koja vjeruje u sebe i u svoju ideju AAMORR. Puno znanja i profesionalnosti na jednom mjestu, a istodobno i dobrih ljudi.”

Ova riječka “matchmakerica” vjeruje da će, po završetku inkubacije, često, kao i prethodni korisnici, svraćati u Startup Inkubator, a posebno u vrijeme dobrih evenata, kakvih ni u sljedećoj generaciji neće nedostajati.

Projekt Startup Inkubatora Rijeka namijenjen je osobama koje samostalno ili unutar tima žele razviti svoju poduzetničku ideju, a integralni je dio Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari