SVE NA JEDNOM MJESTU

Predstavljamo riječke start-upove (9): Game Nexus: web stranica za pretraživanje desetaka tisuća videoigara!

Foto: Danilo Pavletić

Boris Knežević pokretač je projekta Game Nexus, web stranice za pretraživanje video igara, koja raste u 11. generaciji korisnika Startup inkubatora Rijeka

Prije nego se prijavio u Inkubator, ideja je postojala samo ‘na papiru’, a nastala je kao odgovor na Borisovo nezadovoljstvo postojećim rješenjima za pretraživanje video igara.

“Prilikom pretrage morao bih tražiti na više platformi, što bi se pokazalo kao dugotrajan i nepraktičan proces. Na tržištu ne postoji  baza svih video igara na jednom mjestu pa me to motiviralo da se posvetim izradi rješenja”, objašnjava Knežević svoju motivaciju.

Foto: Aleksandar Tomulić

Tijekom inkubacije Game Nexus sproveden je u djelo. U trenutnoj fazi baza sadrži oko 1.000 igara s četiri platforme, gdje svaka igra ima informacije poput prosječne ocjene sa svih platformi, žanrova kojima igra pripada, godine izlaska te linkova za sve platforme na kojima se igra može igrati. Stranica će kroz nekoliko mjeseci biti objavljena, s bazom od nekoliko desetaka tisuća igara s desetak platformi.

O doprinosu Startup Inkubatora u razvoju projekta Game Nexus Boris nema dvojbi:

‘”Startup Inkubator pruža iznimno kvalitetan sustav edukacija budućih poduzetnika kroz mnoštvo zanimljivih, primjenjivih i korisnih predavanja o raznim temama i područjima vezanim uz poduzetništvo. Polaznici Startup Inkubatora imaju priliku poslušati cjeloživotna iskustva predavača sažeta u jedno predavanje. Sam koncept predavanja gdje jedan predavač predaje uglavnom samo jednu temu je dokaz da su teme bile iznimno kvalitetno obrađene. Drago mi je da sam dobio ovu izuzetnu priliku da sudjelujem u ovako sjajno osmišljenom i provedenom programu uz kvalitetnu podršku mentora. Uz kvalitetne temelje ne sumnjam da će timovi Startup Inkubatora ostvariti polovne uspjehe”, zaključio je Knežević.

Projekt Startup Inkubatora Rijeka namijenjen je osobama koje samostalno ili unutar tima žele razviti svoju poduzetničku ideju, a integralni je dio Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari