Predstavnici KN Armada i organizatora “Povratka na Kantridu” Dječjoj bolnici Kantrida uručili donaciju od 20 tisuća kuna

Prihod od ulaznica s ovogodišnjeg Povratka na Kantridu doniran je Društvu dječje kirurgije na Kantridi

Posljednja aktivnost ovogodišnjeg izdanja Povratka na Kantridu zaključena je humanitarnom gestom tek nešto dalje od kultnog stadiona. Naime,  Dječjoj bolnici Kantrida – Društvu dječje kirurgije uručen je ček s iznosom od 20 000 kn.

Donacija je to Kluba navijača Armada, a prihod od ulaznica prodanih za nogometni spektakl „Povratak na Kantridu“ zasigurno je pristigao u prave ruke. Donaciju su uručili predsjednik Kluba navijača Dejan Božić i tajnik Kluba navijača Armada Tomislav Blagaić te Vedran Babić u ime organizatora, a donacija je simbolično predana na dan Sv. Nikole – zaštitnika djece. 

„Zadovoljni smo svotom koju ćemo donirati, a radi se o prihodu od prodanih ulaznica za prijateljsku utakmicu u sklopu Povratka na Kantridu. Kao i prošle godine – usmjeren je onima kojima je najpotrebnije, a vjerujemo da oni najbolje znaju u koje će svrhe donaciju upotrijebiti.“ – osvrnuo se Dejan Božić, predsjednik Kluba navijača Armada Rijeka.

„Jako smo zadovoljni donacijom koja je namijenjena Društvu za dječju kirurgiju Kantrida. Donacija će biti ciljano iskorištena i to za školovanje naših kirurga, jer smatramo da znanje neminovno donosi bolje liječenje, manji broj dana provedenih u bolnici i zadovoljnije pacijente. Svjesni smo da je ova donacija hvalevrijedna i još se jednom zahvaljujemo Armadi koja je znala prepoznati naše potrebe.“ izjavio je ovom prilikom prof. prim. dr. sc. Harry Nikolić, dr. med.

Također, danas su iz KN Armada donirali prijenosno računalo njihovom članu Grobotu koji se nalazi na dugogodišnjoj rehabilitaciji u Centru za rehabilitaciju kraj Varaždina, javljaju iz KN Armada putem svog službenog Facebook profila.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari