Predstavnici Primorsko-goranske županije posjetili granični prijelaz Rupa

Predstavnici Primorsko-goranske županije, predvođeni zamjenikom župana Markom Borasom Mandićem, posjetili su djelatnike granične policije na državnom graničnom prijelazu Rupa. Uz blagdanske čestitke, zamjenik župana uručio je i prigodne darove djelatnicima Graničnog prijelaza Rupa.

Prilikom posjeta, zamjenik župana Boras Mandić istaknuo je da je značaj policije veći nego ikada. “U jednom uređenom društvu sigurnost je na prvom mjestu jer bez sigurnosti ne možemo imati budućnost”, rekao je Boras Mandić i uz najbolje želje u 2016. godini djelatnicima Graničnog prijelaza poželio da blagdane provedu provedu s najmilijima, a onima koji rade da im ulaz u 2016. godinu bude miran.

Osim zamjenika župana, posjetu su prisustvovali i pročelnica UO za pomorsko dobro, promet i veze Nada Milošević, načelnik Postaje granične policije Rupa Neven Abramović i načelnik Sektora za granicu Damir Štimac. (pgž)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari