JESTE LI NABAVILI IDEALNO BOŽIĆNO DRVCE? Na riječkoj tržnici najbolje „idu“ – najskuplja drvca!

Božićna drvca na platou kod riječke tržnice u prodaji su od kraja prošlog tjedna, no ima ih još dovoljno da zadovolje i najprobirljivije ukuse kupaca

Prodavači se redom hvale kako su drvca ljepša no ikada i da prodaja ide sasvim solidno, a pomalo čudi podatak – koji smo doznali od trgovaca – da najbolje idu – najskuplja drvca! Tako nam je trgovac drvcima iz Čabra danas rekao kako je zadovoljan ovogodišnjom trgovinom, jer mu je od 350 jelki ostalo neprodano njih samo 60-tak a i njih se nada prodati sutra, na sam Badnjak, kada se očekuje i ona najveća navala kupaca.

Drvca iz Čabra prodaju se po cijeni od 60 kuna za smreku, 150 kuna „srebrnu smreku“ i 200 kuna „nordijsku smreku“ (sadnice nabavljene u Austriji). Ove potonje, iako najskuplje, prema tvrdnjama prodavača idu najbolje, a moramo priznati da uistinu i – najljepše izgledaju. Prodavači ih hvale da im iglice uopće ne ispadaju! I doista, nordijska smreka izgleda pomalo kao umjetno drvce – ali nije umjetna, provjerili smo!

Nadamo se da ćete i vi pronaći, ili ste već pronašli, svoje idealno božićno drvce, no još je važnije (držimo vam „fige“!) da ispod ili pored drvca nešto i – pronađete!

IMG_9258

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari