NAKON DUGE I TEŠKE BOLESTI

Preminula je Nikolina Deranja, poznata riječka novinarka i voditeljica

Preminula je poznata riječka novinarka i radijska voditeljica Nikolina Deranja

Nikolina Deranja preminula je u 51. godini života, nakon duge i teške bolesti, vijest je koja se upravo munjevito proširila društvenim mrežama. Nikolina godinama svojim glasom i novinarskom vještinom plijenila pažnju tisuća slušatelja Hrvatskog radija Radija Rijeke.

“Od sredine 90-ih godina bila je jedan od najprepoznatljivijih glasova Radio Rijeke. 

Pamtimo vesela i zanimljiva izdanja emisije “Vidi što je mačka dovukla pred vrata”. Njena “Fizička atrakcija”, u suradnji sa Zvonimirom Peranićem, gotovo desetljeće bavila se različitim oblicima stvarnosti kroz viziju popularne fizike. 

Ali, posebno su upečatljiva i slušana bila njena izdanja emisije “Kamo danas” u kojima je svakodnevno s vama i nama dijelila male životne mudrosti i optimizam. S tim optimizmom borila se protiv bolesti do samoga kraja. Hvala ti draga Nina!“, objavili su njeni kolege s Radija Rijeke.

“Otišla je tiho moja draga kolegica s Radio Rijeke Nikolina Deranja! Vjerujem da je nestala patnja i bol koju si nosila proteklih godina. Nebeski anđeli se raduju jer njihova radio postaja sad je jača za još jedan vrhunski glas! ”Ugodan dan želi Vam Nikolina Deranja”!”. Počivala u miru Božjem draga Nina!”, napisao je u objavi na Facebooku njezin dugogodišnji kolega Vladimir Jurić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari