TRAGEDIJA

Preminuo mladi košarkaš riječkog KK FSV, pozlilo mu na utakmici odigranoj u četvrtak navečer

Iz kluba za sada nemaju više informacija, više o točnim uzrocima smrti mladog košarkaša znat će se nakon obavljene obdukcije

Toni Vidović (16) bio je od četvrtka navečer u komi a danas je preminuo, objavili su iz Košarkaškog kluba Flumen Sancti Viti.

Mladiću je pozlilo dok je sjedio na klupi tijekom utakmice Županijske lige juniora FSV-Zamet. Nakon što nije davao znakove života uslijedila je reanimacija a nakon toga je prevezen, u komatoznom stanju, u KBC Rijeka. Iz kluba za sada nemaju više informacija a više o točnim uzrocima smrti mladog košarkaša znat će se nakon obavljene obdukcije

Iz kluba su se s mladim košarkašem oprostili objavom na društvenim mrežama koju prenosimo u cijelosti.

“Duboko potreseni, sa tugom u srcima obavještavamo sportske prijatelje da nas je jutros napustio naš prijatelj i član kadetske ekipe, Toni Vidović.

U ime svih igrača i igračica, trenera te uprave, i ovom prilikom izražavamo najiskreniju sućut cijeloj obitelji Vidović, prijateljima kluba. Naše misli su sa vama.

Toni naš, zauvijek ćeš biti dio ekipe i sa nama u srcima i mislima. Ovo nije zbogom, samo doviđenja…
Čuvali te anđeli.”, objavili su iz KK FSV.

Uskoro opširnije…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari