BILO JE SMIJEHA

Prestave Vrtuljak želja i Operacija kamp zabavile jelenjsku publiku

Vrckavi Ri Teatar ovaj vikend u Domu kulture u Dražicama zabavio je šezdesetak što malih što velikih gledatelja

Predstavom Vrtuljak želja odrasle u publici podsjetili su kako je biti dijete, kako se od silnih želja, htijenja i negodovanja može zavrtjeti u glavi. Djeci su ukazali da, kad im se tako zavrti u glavi da više ne znaju što bi, da su mama i tata uvijek tu, a oni znaju odgovore na sva pitanja.

A mi znamo da nam svima uvijek dobro dođe veselja i smijeha, pa smo Ri Teatar pozvali u goste i u subotu, kada su izveli urnebesnu komediju Operacija kamp. Dok su neki u kampu spašavali brak, drugi život, neki pak glumili da su netko drugi….publika se je 1,5 sat smijala i zabavljala i na kraju iznenadila neočekivanim raspletom.

Napomena: Ulaznice se nisu naplaćivale, svi posjetitelji svoje su mjesto rezervirali putem on line prijave ili telefonom, te bili uvršteni na evidencijsku listu. Broj prisutnih nije prešao istovremeno dozvoljen broj prisutnih osoba u dvorani.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari