BRAVO

U Općini Jelenje održana je jedna od najuspješnijih akcija dobrovoljnog darivanja krvi; Prikupili čak 81 dozu!

U sklopu ovogodišnje Mihoje održana je jedna od najuspješnijih akcija dobrovoljnog darivanja krvi u kojoj je prikupljena čak 81 doza dragocjene tekućine.

Hvala svima, a posebice petorici novih koji su krv dali po prvi puta a to su; Bosančić Antonio, Grabar Kristian, Keser Darko, Marinović Antonio i Miletić Željko.

– Iskoristit ću priliku i ovim putem se zahvaliti našim donatorima “mami” Violeti, “mami” Dolores i “našoj” Violeti na kolačima koje smo dijelili tijekom akcije. Veliko hvala ugostitelju Renatu Marčelji i Mladenu Siliću na izvrsnom roštilju i na svemu što su donirali i pobrinuli se da tijekom akcije ničeg ne fali. Hvala Samiru Baćcu na donaciji “tekućine” i “sitnica” vezanim uz roštilj, našim volonterkama na čelu s voditeljicom Irenom Juretić koje su naša desna ruka. Akciju je posjetio i načelnik Općine Jelenje gospodin Robert Marčelja te se ovim putem zahvaljujemo na ustupanju prostora Općini Jelenje, kazao je predsjednik DDK Jelenje Alen Kurelić.

Iduća akcija planirana je 18. prosinca 2021. godine, kazao je predsjednik DDK Jelenje Alen Kurelić.

VIDEO DANA:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views