''KAP U TIŠINI''

Galerija | Preuređene su prostorije Udruge gluhih i nagluhih Primorsko goranske županije; Pogledajte kako izgledaju

Rotary Rijeka Novi val organizirao degustaciju i aukciju vrhunskih vina pod nazivom “Kap u tišini” te prikupljeni novac donirao Udruzi gluhih i nagluhih Primorsko goranske županije.

Rotary klub Rijeka Novi val organizirao je degustaciju i aukciju vrhunskih vina naziva „Kap u tišini“, koja je održana prošle godine, 15. lipnja 2022., na terasi hotela Ambasador. Sommelierka Danijela Kramarić imala je jedinstvenu priliku upoznati goste s okusima vina istarskih krajeva, kao i s vinarima Peterom Polettijem, Morenom Coronicom, Ivicom Matoševićem, Ivanom i Klaudijom Ipšom.

Događaj je posjećen i od strane gradonačelnika grada Rijeke, Marka Filipovića te grada Opatije, Fernanda Kirigina, a za glazbeni dio pobrinuli su se Eni Jurišić i Vjeko Ključarić.

Kao što svaki događaj kluba Rotary Novi val nosi posebnu priču, tako je i ova mala bajka bila upravo humanitarnog karaktera, a sav novac prikupljen prodajom vina doniran je Udruzi gluhih i nagluhih Primorsko goranske županije.

Udruga, koja okuplja osobe i djecu oštećena sluha (gluhe, nagluhe i gluhoslijepe), djecu i mlade s umjetnom pužnicom te roditelje djece i mladeži, koja nemaju ili imaju ograničenu radnu sposobnost s ciljem brige, skrbi i rješavanja njihovih svakodnevnih potreba, vrijedno prikupljenih 30 000 kuna namijenila je sanaciji i adaptaciji vlastitih sanitarnih prostorija. Prostorije su prošle kroz zidarske, vodoinstlaterske i keramičke radove te su prilagođene i osobama s invaliditetom.

Osim aukcije “Kap u tišini”, Rotary klub Novi val ponosi se nizom humanitarnih akcija u vlastitoj organizaciji, a uskoro ćete moći uživati u novom valu degustacija vrhunskih vina što vrijedno pripremaju članovi Rotary Novog vala u suorganizaciji s klubom Alma Mons iz Novog Sada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari