'SRCE ZA NJU'

Pridružite se donatorskoj akciji Riječanki velikog srca za besplatan prijevoz bolesnih žena do liječnika

Plan za vikend? Donirajte i vi za rad udruge Srce za nju!

Veliko srce uvijek je u modi! Topli jesenski dani donose prave zrake optimizme i prava su prilika da se podsjetimo kako će nas toplina ljudske emocije uvijek grijati.

Jedan od posebno dobrih razloga da u subotu, 29. 10., posjetite Zapadni trgovački centar u Rijeci je donacijska akcija LC Korzo. Sav prihod ide radu udruge Srce za nju i projektu besplatnog prijevoza bolesnih žena.

Žene iz Lions kluba Korzo iz Rijeke će u ZTC-u, na štandu, prodavati nakit, majice, svilene marame i keramiku! Prava prilika da si pronađite sitnicu za sebe i budete dijelom plemenitog mozaika!

Koliko su ovakve akcije bitne otkrila je i predsjednica udruge Srce za nju Katarina Kukolj:

„Riječka udruga Srce za nju nastala je iz čiste emocije i potrebe za pomaganjem. Kada se naša prijateljica razboljela uz svu podršku obitelji i prijatelja prepoznale smo nedostatak u procesu liječenja, a to je prijevoz od kuće do liječnika. Mi, prijateljice, naše Božene Fatur odlučile smo sve mijenjati i biti prvi korak bolesne žene na putu ka ozdravljenju, osnovale smo Udrugu i pokrenule projekt besplatnog prijevoza žena od kuće do liječnika.

Tako smo povijesno u gradu Rijeci 19.07.2022. godine prevezle besplatno prvu bolesnu ženu. Udruga ima deset prijateljica-članica i u godinu dana postojanja, zahvalne smo Riječankama i Riječanima koji su prepoznali rad naše Udruge, podržali nas i dali nam još veći vjetar u leđa, bolesna žena dobila je potvrdu da nije sama.“, ispričala je predsjednica udruge Srce za nju Katarina Kukolj.

Žene iz Lions kluba Korzo će biti u ZTC-u od 14 do 20 sati, a Žene iz Udruge Srce za nju i članovi Stručne podrške akciji će se pridružiti od 18 do 20 sati. Stoga se opremite i učinite jedno dobro djelo ove subote u ZTC-u!

„Ovim putem pozivamo vas da se odazovete akciji divnih žena Lions kluba Korzo koje sutra u ZTC-u organiziraju donatorsku akciju od 14-20 sati, a sva prikupljena sredstva bit će namijenjena besplatnom prijevozu bolesnih žena od kuće do liječnika. Hvala ti Grade moj što nisi zaboravio pomagati, vidimo se!“, poručila je Katarina Kukolj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari