PRIDRUŽITE SE! U subotu i nedjelju besplatno vođeno razgledavanje Opatije i Rijeke

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Na ovaj način turistički vodiči UTV Liburnia i UTV Kvarnera u Rijeci i Opatiji obilježavaju Međunarodni dan turističkih vodiča

Povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča, Udruga turističkih vodiča Kvarnera i Udruga turističkih vodiča Liburnia i ove će godine svoj dan obilježiti turističkim razgledima u Rijeci i Opatiji.

Želja im je na ovaj način što bolje predstavili sebe i svoj rad te svoje sugrađane upoznati sa znamenitostima i važnim obilježjima njihovih gradova kao i kraja u kojem žive. U subotu 23. veljače organiziraju besplatno turističko vođenje u Opatiji a u nedjelju 24. veljače u Rijeci.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Prije dvije godine u UTV Kvarner i UTV Liburnia osmislili su vođenja koja su bila potaknuta izborom grada Rijeke za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine. Tada je tema bila multikulturalnost i vjerska raznolikost. Prošle godine su za temu vođenja izabrali vodu dok je ovogodišnja tema – rad.

Svi zainteresirani građani pozivaju se da se pridruže događanju:

23.02. vođenje u Opatiji s početkom u 11.00 sati ( parkiralište Slatina)

24.02. vođenje u Rijeci s početkom u 11.00 sati (most ispred hotela Kontinental)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views