PRIJAVITE SE! Ovogodišnja utrka Djedova Božićnjaka prolazit će i kroz Riječki tunel, kostimi osigurani!

Foto: Ilustracija (Marko Lukunic/PIXSELL)

U ovoj utrci sudjeluju sve generacije i nije bitno tko će prvi doći na cilj. Važno je proći zadanu rutu od cca 1,5 km

4. utrka Djedova Božićnjaka održat će se u Rijeci 23. prosinca a startat će u 12 sati. Osnovni cilj utrke je promoviranje zdravog načina života, važnosti pješačenja i trčanja

U ovoj utrci sudjeluju sve generacije i nije bitno tko će prvi doći na cilj. Važno je proći zadanu rutu od cca 1,5 km. Uz profesionalne trkače, u utrku se mogu uključiti i svi oni koji se bave nekim oblikom rekreacije, pješačenjem i slično.

Start utrke planiran je u 12.00 sati.

Specifičnost ovogodišnje Utrke Djedova Božićnjaka čini i sama ruta, jer će prolaziti kroz Riječki tunel, koji je dodatna atrakcija u turističkoj ponudi grada Rijeke.

Utrke kostimiranih Djedova Božićnjaka održavaju se uglavnom u metropolama, a prva utrka održana je u Zagrebu 2014. godine. Nakon uspješnih utrka u Zagrebu i Zadru, red je i na Rijeci da pokaže koliko su brzi naši Djedovi Božićnjaci.

Za sudjelovanje u utrci potrebno je prijaviti se na stranicama utrke. Organizatori su osigurali 300 prigodnih kostima za prvih 300 prijavljenih sudionika. Svi ostali mogu sudjelovati u utrci uz uvjet da imaju prigodnu božićnu kapicu.

Prijavljene ekipe i pojedinci moći će preuzeti odijela pored glavne adventske pozornice na Korzu od 10.00 do 11.30 sati kada će započeti i prigodni program zagrijavanja za samu utrku.

Organizatori šozivaju pojedince, udruge i klubove da se aktivno uključe u utrku koja je sastavni dio ovogodišnjeg Adventa u Rijeci.

Prijave se mogu izvršiti putem on line prijavnice.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views