PRILIKA ZA ŠKOLE I VRTIĆE! Elektroničkom poštom mogu naručiti besplatne dječje fluorescentne prsluke

U sklopu višegodišnjeg projekta Za sigurnost djece Goodyear za siguran put u školu i vrtić poklanja dječje fluorescentne prsluke

Rujan je pred vratima i vozači će u prometu morati biti osobito oprezni zbog najmlađih koji će ponovno sjesti u školske klupe. Sa željom da na putu u školu budu što vidljiviji pa tako i sigurniji, Goodyear školama i vrtićima, drugim ustanovama i pojedincima poklanja dječje fluorescentne prsluke koji se jednostavno mogu naručiti putem elektroničke pošte.

U sklopu višegodišnjega projekta Za sigurnost djece Goodyear želi doprinijeti većoj sigurnosti najmlađih sudionika u cestovnom prometu te će se početkom ove školske godine opet pobrinuti za njihovu bolju vidljivost.

Stoga Goodyear poziva vrtiće, škole, klubove i druge ustanove da do 30. rujna 2016. na elektroničku adresu public_relations@goodyear.com pošalju svoju prijavu zajedno s podacima i tako besplatno naruče fluorescentne prsluke za skupine mlađih školaraca ili predškolske djece. Za isporuku prsluka u poruci naručitelj mora navesti naziv i adresu škole, vrtića ili ime pojedinca te kontaktnu osobu i željenu količinu prsluka.

U fluorescentnim prslucima sa simpatičnim motivom djeca će biti vidljivija na cesti, što će u prometnoj gužvi doprinijeti njihovoj većoj sigurnosti, osobito u sve kraćim jesenskim i zimskim danima.

U sklopu projekta Za sigurnost djece u Goodyearu su već mnogim vrtićima i školama poklonili fluorescentne prsluke, a ujedno su u okolici škola postavili pet prikazivača brzine te i na taj način pozvali vozače na tolerantniju vožnju.

O poduzeću Goodyear Dunlop Sava Tires

Goodyear Dunlop Sava Tires, d.o.o., jedan je od vodećih proizvođača guma u jugoistočnoj Europi, a od 2004. godine u stopostotnom je vlasništvu korporacije Goodyear Dunlop Tires Europe B. V. Tvrtka Goodyear Dunlop Sava Tires odlikuje se certifikatom Tvrtka – prijatelj obitelji i 2016. godine već je četvrti put zaredom dobila neovisni certifikat Top Employer, a ima oko 1400 zaposlenika.

Goodyear Dunlop Sava Tires proizvodi, odnosno prodaje gume za osobna, poluteretna i teretna vozila, industrijske i građevinske strojeve, motogume i autozračnice. Prodajni asortiman čine gume pet robnih marki: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica. Naše gume donose sigurnost i udobnost vozačima na cestama po čitavom svijetu, naime više od 90 posto guma prodajemo u europske i druge države putem prodajne mreže koncerna Goodyear. Za više informacija o našim gumama posjetite internetske stranice www.goodyear.hr, www.dunlop.eu, www.fulda.eu, www.sava-tires.com.

O korporaciji Goodyear

Goodyear je jedan od najvećih proizvođača guma na svijetu. Zapošljava približno 66 tisuća ljudi. Proizvodi se izrađuju u 49 tvornica u 22 države svijeta. U njegova dva centra za inovacije u Akronu u Ohiju i Colmar-Bergu u Luksemburgu trude se razvijati najnaprednije proizvode i usluge koji postavljaju standarde glede tehnologija i izdržljivosti u industriji. Za više informacija o korporaciji Goodyear i njezinim proizvodima posjetite internetsku stranicu www.goodyear.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja