U SUBOTU 5. MORSKI PAS: Foto objektivom pod morem za spas napuštenih životinja

Ilustracija (Petar Fabijan)

I petu godinu zaredom već poznati humanitarni pseći event održat će se na Pećinama na psećoj plaži Brajdica

I petu godinu zaredom skori kraj ljeta obilježava se tradicionalno – uz Morskog psa! Ovaj vikend, točnije u subotu 27. kolovoza, družimo se ponovno kroz cijeli dan sa svim vlasnicima četveronožaca koji vole more, društvo i dobru fotografiju. Već poznati humanitarni pseći event održat će se na Pećinama na psećoj plaži Brajdica.

Uz profesionalno oko Petra Fabijana, velikog zaljubljenika u fotografiju i more, te uz neumorne volontere udruge za zaštitu životinja „Traži se prijatelj“ i ove će godine Brajdica biti puna morskih pasa spremnih za poziranje.

Dok neki s njuškom ispod površine ne izlaze iz mora, drugi manje sigurni ove godine svoju priliku za druženje i fotografiranje imaju i na sigurnom kopnu. Peti rođendan ove humanitarne akcije samo je dokaz dobre zabave i dana za pamćenje za sve ljubimce i njihove ponosne vlasnike.

Zašto Morski pas?

Zato što će to biti subota u kojoj će svaki četveronožac imati svojih pet minuta ispred objektiva profesionalca koji će uhvatiti njihovu pravu prirodu, kako u moru tako ove godine i na kopnu. Svojim sudjelovanjem utječu na rad udruge za zaštitu životinja “Traži se prijatelj” koja se na području grada Rijeke brine o napuštenim životinjama. U znak zahvale i za uspomenu na ovo druženje, svaki vlasnik dobiva fotografiju svojeg ljubimca.

Kako sudjelovati?

Dobrodošli su svi, svih vrsta, veličina i boja, u vremenu od 9 do 20 sati. Pauza za ručak postoji i ona je od 13 do 15 sati, a nakon toga se kreće dalje.

Prilikom dolaska dočekuju vas volonteri kod kojih se uz donaciju od 35 kuna prijavljuje za fotografiranje. Bira se more ili kopno, sve ovisno o željama dotičnog modela. S dobivenim kuponom u fotografskom studiju „Kurti“ u Starom gradu i na Zametu podižu se fotografije (dimenzije: 15×20 cm).

Gdje?

Šljunčana plaža za pse „Brajdica“ na Pećinama – opremljena klupom, košaricom za otpad, tekućom vodom, slavinom, tušem i crijevom za pranje pasa. Pristup do plaže moguć je cestovnim i pješačkim putem – stubištem do Šetališta XIII. divizije.

Kada? Subota, 27. kolovoza 2016.
U koliko sati? Od 9:00 do 20:00 sati, s pauzom od 13:00 do 15:00 sati
Tko? Svi vlasnici koji sa svojim ljubimcima, velikima i malima, žele provesti vikend uz more i dobro društvo, humanitarni doprinos i još sve to ovjekovječiti jedinstvenim fotografijama.

S kotizacijom od 35 kuna i kupnjom tombola sudjelujete i podržavate rad Udruge kako bi volonteri i dalje mogli pomagati napuštenim i bolesnim životinjama.

Pozivaju se svi ponosni vlasnici pasa da ne propuste ovu priliku i pokažu svima kakvog morskog psa imaju pored sebe!

morski_pas_cover_2016

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views