SLUŽIO MISU ZORNICU

Priprava za Božić: Policijski kapelan blagoslovio djelatnike Policijske uprave

U okviru priprave za Božić policijski kapelan je blagoslovio djelatnike Policijske uprave te služio misu zornicu, izvijestila je policija.

Danas je u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci policijski kapelan Kristijan Gerbic blagoslovio djelatnike i prostorije Policijske uprave. Uz molitvu je djelatnicima i njihovim obiteljima zaželio sve najbolje u 2024. godini te puno uspjeha u svakodnevnom djelovanju.

Pri tome je naglasio odgovornost i humanost policijskog poziva koji je često pun izazova pa je stoga pozvao djelatnike na strpljivost i profesionalnost u suradnji s kolegama i građanima, ali i na poniznost te razumijevanje svakog čovjeka.

U okviru priprave za Božić policijski kapelan je ovaj mjesec blagoslovio i sve ostale ustrojstvene jedinice i prostore na području nadležnosti ove Policijske uprave, a jučer je u sjedištu služio i misu zornicu za vjernike katoličke vjeroispovijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari