PRIPREMA, POZOR, DARUJ! Riječki studenti ekonomije u humanitarnoj akciji za djecu u dječjem domu na Potoku

Studentski zbor EFRI i Ekonomski fakultet u Rijeci organiziraju humanitarnu akciju “PRIPREMA, POZOR, DARUJ!!” s ciljem prikupljanja dobrovoljnih priloga za djecu smještenu u dječjem domu

Studenti, zaposlenici i prijatelji Fakulteta cijeli ovaj tjedan prikupljaju dobrotvorene priloge za podružnicu Doma „Ivana Brlić Mažuranić“ za nezbrinutu djecu Lovran. Dobrotvorni prilozi će ići najmanjima, smještenima u domu na Potoku gdje im je pružena sva ljubav a sudionici akcije će se zajedničkim snagama potruditi da im omoguće sve što im je potrebno za bezbrižnije djetinjstvo.

Sredstva će biti namijenjena kupnji opreme za djecu uzrasta do šest godina koja borave u domu.

Studentski zbor sakupljat će dobrotvorne priloge od ponedjeljka na Fakultetu, i to u vremenu od 10 do 14 sati, potom na Božićnom druženju ekonomista u caffe&night baru Karolina u četvrtak 15. prosinca (s početkom u 22 sata) i na domjenku za zaposlenike Fakulteta.

Studenti mole kolege, prijatelje, rodbinu… da se u mjesecu darivanju odreknu nečega bez čega bi mogli te doniraju prilog za djecu.

Svi sudionici akcije u zamjenu za dobrotvorni prilog dobit će crvenu kapicu od Djeda Božićnjaka.

Studenti zahvaljuju svima na prilozima!!

Božićni party ekonomista

Ovaj event će ujedno biti i završetak humanitarne akcije koja će se cijeli tjedan provoditi na Ekonomskom fakultetu, s ciljem prikupljanja sredstava za Dom za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić u Lovranu.

Tko ne uspije dobiti svoju tijekom tjedna u prizemlju fakulteta u periodu od 12.12.-15.12. između 10 i 14 sati, istu će moći dobiti na samom partiju u zamjenu za simboličnu donaciju.

Za provjereno najbolju atmosferu i ovog puta će se pobrinuti DJ Macola sa svojim setovima uglavnom domaćih hitova.

crvene-kapice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari