OBAVIJEST GRAĐANIMA

Privremeno za promet zatvorena Ul. Marina Jakominića od raskrižja sa Creskom do kbr. 45 u Labinskoj ulici

Gradski prometni centar Rijeka prometa obavještava javnost kako će ulica Marina Jakominića od raskrižja sa Creskom ulicom do kbr. 45 u Labinskoj ulici biti zatvorena za sav promet, u ponedjeljak 13.12.2021., u periodu od 07 do 20 sati.

Razlog privremenog zatvaranja je izrada habajućeg sloja kolničke konstrukcije.

PROMETOVANJE VOZILA ĆE SE ODVIJATI OBILAZNIM SMJEROVIMA:

  • smjer istok-zapad (iz glavnog ogranka Labinske ulice, vozila će se preusmjeriti na Ulicu braće Cetina – Ante Pilepića – Bože Vidasa – Ivana Zavidića – Mate Balote – Ede Jardasa – zapadni dio Ulice Marina Jakominića)
  • smjer zapad-istok (vozila koja dolaze iz zapadnog dijela Ulice Marina Jakominića će se preusmjeriti u Ulicu Silva Milenića Lovre- Istarsku)

Autobusna linija 1A će u navedenom periodu prometovati privremenom trasom:

U polasku s Jelačićevog trga prometovati će redovitom trasom do stanice Liburnijska-Vere Bratonje odakle će se uključiti na privremenu trasu: Kantrida (stadion) – Kantrida (bazeni) – Silva Milenića Lovre – Marina Jakominića i dalje redovitom trasom. U povratku će prometovati istom trasom.

Na privremenoj trasi će se koristiti sva stajališta za ukrcaj/iskrcaj putnika.

Mole se svi sudionici u prometu da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te da povećaju oprez u blizini zone izvođenja radova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari