EVO O ČEMU SE RAZGOVARALO

Pročelnica Čavar i gradonačelnik Mufić održali sastanak na temu zdravstvene zaštite u Vrbovskom

Pročelnica UO za zdravstvo Vesna Čavar održala je sastanak s gradonačelnikom Draženom Mufićem i pročelnicom Jedinstvenog upravnog odjela Marinom Tonković na kojemu se razgovaralo o zdravstvenoj zaštitu na području Grada Vrbovskog.

Bilo je riječi o nedostatku mladog kadra, u prvom redu doktora medicine za koje grad nudi uređen stan u Moravicama, dolasku specijalista KBC-a Rijeka u Vrbovsko prema potrebama građana, a koje Grad financira te energetskoj obnovi zgrade Doma zdravlja u kojoj su smještene ordinacije obiteljske medicine i fizikalne terapije kao i T2 tim Zavoda za hitnu medicinu PGŽ.

Pročelnica Čavar istaknula je da na zgradi kroz par tjedana kreće zamjena prozora te uređenje stepeništa i nadstrešnice za što je osigurano 50 tisuća eura i to po 25 tisuća eura u proračunu Županije te na natječaju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Nakon obilaska Doma zdravlja, zaključeno je kako je kako je zgradu potrebno sveobuhvatno urediti.

Gradonačelnik Mufić izrazio je veliko zadovoljstvo suradnjom sa Županijom, ali i spremnošću za nove projekte vezane uz poboljšanje zdravstvene zaštite građana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari