O NEKOLIKO TEMA SE RAZGOVARALO

Galerija | Pročelnica Stilin održala sastanak s ravnateljima srednjih škola i učeničkih domova

Pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin održala je sastanak s ravnateljima srednjih škola i učeničkih domova na kojem se razgovaralo o više aktualnih tema. Na dnevnom redu susreta bila je Odluka o kriterijima, mjerilima i načinu financiranja minimalnog standarda za decentralizirane funkcije, zatim programi školskog kurikuluma, rezultati državne mature za prošlu školsku godinu kao i priprema za upise u 1. razrede srednjih škola.

Pročelnica je upoznala ravnatelje i s planom investicijskih ulaganja za 2024. godinu kojim su predviđeni zahvati na 18 srednjoškolskih objekata ukupne vrijednosti 341.300 eura kao i na četiri objekta domova procijenjene vrijednosti 69.000 eura.

Domaćin susreta bila je opatijska Ugostiteljska škola koja je ujedno i prvi regionalni centar kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva. Ravnatelji su obišli školu i upoznali se s prostornim, programskim i organizacijskim inovacijama kroz RCK-a. Inače, Ugostiteljsku školu Opatija u aktualnoj nastavnoj godini pohađa 348 učenika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari