STRAŠNO

Profesorica iz Srbije: ”Na Krku su mi već dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica”

Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Umirovljena sveučilišna profesorica Maja Danon, koja godinama ljetuje u Baški na otoku Krku, tvrdi da su joj zbog beogradskih registarskih oznaka u samo nekoliko dana dvaput izbušene gume na automobilu.

Umirovljena sveučilišna profesorica se svake godine voli odmarati u svojoj kući u Baškoj na otoku Krku. Za vrijeme trajanja sezone, svoj je auto ostavila na parkiralištu u centru mjesta, a u samo nekoliko dana, kako navodi, gume su probušene u čak dva navrata. Kako je auto profesorice beogradskih registarskih oznaka, ona sumnja da su gume probušene upravo zbog tog razloga, piše Novi List.

Navodi kako je nakon prvog bušenja vulkanizer ustvrdio da je rupa na gumi napravljena nožem, a nakon što ju je poslije samo pet dana na parkiralištu dočekao isti prizor, profesorica nije sumnjala da se radi o činu počinjenom s jasnom namjerom. O svemu je obavijestila upravitelja parkinga, komunalno društvo TD Baška te policiju.

VIDEO DANA:

Direktorica komunalnog: Užasnuta sam

“Bašku oduvijek osjećam kao svoj drugi dom, mjesto u kojem sam se osjećala kao kod svoje kuće, jednako kao i moj otac, Oskar Danon koji je to krčko mjesto volio toliko da je i vlastite memoare, zabilježene u knjizi Ritmovi nemira, započeo upravo fotografijom i tekstom o Baški”, govori profesorica, prenosi Index.hr.

“I kod jednih i kod drugih osjetila sam iskreno razumijevanje i spremnost na pomoć, ali mi je jednako tako predstavljeno i da se bez konkretnih spoznaja o tome tko mi je to učinio baš i ne može mnogo toga učiniti. Nažalost, shvatila sam i to da se spomenuto parkiralište na kojem već deset godina parkiram svoj auto s beogradskom registracijom i isto parkirališno mjesto sezonski zakupljujem nemalim iznosom, uopće ne nadziru”, dodaje.

Slučaj oštećenja automobila komentirala je Karla Jurešić, direktorica komunalnog društva koje upravlja tim parkingom.

“Naravno da sam i sama užasnuta spoznajom da se takve stvari ovdje događaju, tim više što nikad ničem sličnom dosad nismo svjedočili. Ne mogu ni ne želim vjerovati da bi netko domaći učinio nešto slično te se nadam da onaj tko je proteklih dana to činio, više nije ovdje”, kaže.

Također, Jurešić je najavila kako je žurno pokrenut postupak nabave i postave sustava kojim će se u najkraćem mogućem roku osigurati ondje parkirana vozila. Na kraju, Jurešić je izjavila kako će učiniti sve što je u njenoj moći da se ništa slično ondje više ne dogodi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari