PRIJATELJI ŽIVOTINJA ZADOVOLJNI

Profesoru iz Bakra koji je nogom udario veprića prekršajna prijava; Prijatelji životinja zadovoljni

Screenshot video

Krajem rujna objavili smo snimku i priču o uplašenoj malenoj divljoj svinji koja je zalutala u Pomorsku školu Bakar

Izazvalo je to konsternaciju i strah jer je veprić pohodio i dvoranu za tjelesni odgoj gdje je bezglavo jurio tražeći izlaz. Pritom je profesor tjelesnog odgoja – prema objašnjenju škole “u samoobrani i uplašen za sigurnost učenika” – nogom udario veprića. Cijelo pojašnjenje događaja iz Pomorske škole Bakar možete pročitajte ovdje

Snimka je postala viralna i na noge podigla sve ljubitelje životinja pa tako i neprofitnu udrugu ”Prijatelji životinja” koja je osudila čin udaranja životinje.

Jučer je iz udruge ”Prijatelji životinja” stigla informacija da će profesor tjelesnog odgoja Pomorske škole u Bakru koji je udario veprića biti kažnjen.

VIDEO DANA:

Naime, zaprimili su ovaj odgovor Policijske uprave primorsko-goranske:

“Slijedom Vaše zamolbe, izvješćujemo sljedeće:

Policijski službenici su po dojavi o spomenutom događaju postupali nad 58-godišnjim hrvatskim državljaninom za kojega je utvrđeno da je počinio prekršaj iz domene čl. 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (NN 5/90, 30/90, 47/90 i 29/94) stoga mu je i uručen obavezni prekršajni nalog.”, stoji u priopćenju policije.

”Nadamo se da mladunče staro nekoliko mjeseci nema ozbiljne posljedice zbog silovitog udarca te da će ovo biti javna opomena svima…. Najviše bi nas veselilo da su djeca koja su skandirala i ohrabrivala profesora nešto naučila iz cijele priče te da će umjesto nasilja prema slabijima i nemoćnima u budućnosti postupati zaštitnički…”, priopćili su u svojoj objavi Prijatelji životinja.

I.B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari