PRESTIŽAN IZBOR

Projekt Mala barka u konkurenciji za najbolji europski projekt hrvatskih županija

Foto: Riportal

Prekogranični projekt “Mala Barka 2: Očuvanje pomorske baštine sjevernog Jadrana” kojeg je nositelj Primorsko-goranska županija, ušao je u drugi krug izbora za najbolji europski projekt hrvatskih županija.

Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i projektom Župan.hr raspisao je natječaj za Izbor za najuspješnije EU projekte u 2020. u Republici Hrvatskoj s ciljem povećanja razine osviještenosti građana o dosadašnjem uspješnom korištenju sredstava iz EU fondova i predstavljanja brojnih uspješnih lokalnih projekata Europske unije.

Prvi krug natječaja bio je otvoren 30 dana zaključno do 10. lipnja 2020. i zaprimljeno je 35 važećih prijava. Peteročlani žiri u sastavu dva predstavnika Hrvatske zajednice županija, jednog predstavnika Ureda Europskog parlamenta u Zagrebu, jednog predstavnika Župan.hr i jednog predstavnika Hanza Medije je nakon zatvaranja nominacija konsenzusom odabrao 21 najbolji projekt, koji su ušli u drugi krug izbora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari