PROJEKT “POLIGON SPRETNE VOŽNJE ZA MOTORISTE”: Udruga Karavana za život zahvaljuje čabarskoj policiji

Foto: Ilustracija

U ime Udruge Karavana za život „bikeri na cesti“, predsjednik Mladen Stjepan Vitković-Stipko poslao je zahvalnicu Policijskoj postaji Čabar zbog izvrsne suradnje u projektu „Poligon spretne vožnje za motoriste“. 

Ovaj Projekt se na području Čabra održao po prvi put, a prema riječima gospodina Vitkovića, sudjelovanjem službenika PP Čabar, te njihovim profesionalnim i stručnim odnosom, spomenuti projekt u potpunosti je ispunio zadane ciljeve. Policijski službenici PP Čabar u sklopu tog projekta svim zainteresiranim posjetiteljima su održali predavanja iz domene sigurnosti vožnje, ali i iznijeli statističke podatke o stradavanju motociklista, kao i sve prisutne savjetovali o propisima u prometu.

Osim toga, Vitković se službenicima PP Čabar zahvaljuje na njihovom svakodnevnom profesionalnom i etičnom postupanju čime unaprijeđuju razinu sigurnosti područja Grada Čabra.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari