POGODI TKO JE PRAVI DJED BOŽIĆNJAK! U subotu otvaranje “Božićne bajke”, u nedjelju djeca biraju u nesvakidašnjem “talent-showu”

Nakon objavljenog oglasa za radno mjesto Djeda Božićnjaka i prikupljanja prijava zainteresiranih kandidata, u nedjelju 22. studenog održat će se finalni izbor Djeda Božićnjaka u Tower Centru Rijeka koji će u sklopu manifestacije Božićna bajka u Toweru sljedećih mjesec dana uveseljavati najmlađe.

Glavni suci u ovom izboru bit će upravo najmlađi posjetitelji, a program će se odvijati pod imenom “Pogodi koji je pravi Djed Božićnjak”. Trojica kandidata koja su ušla u najuži krug izbora svoje će zadatke pred djecom obavljati u kostimu Djeda Božićnjaka, a tko će steći najviše simpatija doznat će se u nedjelju u 17 sati na 4. katu Tower Centra Rijeka u prostoru Božićne bajke.

Inače, u najljepše božićne blagdane „otklizat“ ćemo već u subotu 21. studenog otvorenjem bajkovitog klizališta s ledenom stazom u Tower Centru Rijeka, na čijem se 4. katu smjestila manifestacija „Božićna bajka u Toweru“ koja će posjetitelje uveseljavati ukupno 49 dana, sve do 10.01.2016.

Želja organizatora je pokazati tri najbolja kandidata za mjesto Djeda Božićnjaka na Božićnoj bajci u Toweru i zamoliti sve prisutne da zajedno odaberu pravog – odnosno pogode koji je pravi. Čiji glas, osmijeh, stas i duh će dočekivati razigrane i znatiželjne dječje oči ovih blagdana u Toweru?

Kandidati će djeci ispričati kratke priče o Sjevernom polu i tvornici igračaka, potom će se okušati u zamatanju poklona te na kraju odgovarati na dječja pitanja. Kandidati će tijekom finalnog izbora biti obučeni u kostim Djeda Božićnjaka i ocjenjivat će se isključivo na temelju svojih sposobnosti i simpatija koje će steći.

Selekciju kandidata odradila je riječka agencija za zapošljavanje “Ima posla” i od pedesetak prijava odabrala tri najzanimljivija i najkompetentnija kandidata. Tri finalista poslala su dojmljive video uratke a kako će proći test pred dječicom i koji je “pravi Djed Božićnjak” vidjet ćemo u nedjelju 22. studenog 17 sati u Tower centru na 4. Katu, u prostoru “Božićne bajke u Toweru”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari