NEPRECIZNE UPUTE VOZAČIMA

Galerija | Prometne gužve u središtu Rijeke zbog krive informacije na prometnom znaku?

U ulici Pomerio, na križanju s Ulicom Žrtava fašizma i Trgom Riccarda Zanelle ispred Guvernerove palače, još uvijek su u tijeku radovi na sanaciji puknuća vodovodne cijevi

Iz tog razloga i dalje je onemogućen promet vozilima iz Ulice Pomerio u Ulicu Žrtava fašizma i obrnuto. Međutim, omogućen je promet vozila iz Ulice Žrtava fašizma prema Trgu Riccarda Zanelle i dalje prema Belvederu i obrnuto.

Ipak, mnogi vozači ne koriste ovaj itekako značajan prometni pravac iz razloga što prometni znak postavljen na kolniku na križanju Ulice Ivana Grohovca i Ulice Žrtava fašizma sugerira kako vozila ne smiju ući u Ulicu Žrtava fašizma već moraju koristiti obilazne pravce.

Foto: Riportal

Jedan dio vozača se uopće ne obazire na ovaj prometni znak postavljen na kolniku no drugi poštuju označeni obavezan smjer kretanja pa bez pravog razloga ne koriste prolaz Ulicom Žrtava fašizma već odlaze prema Fiumari doprinoseći na taj način sve većim prometnim gužvama u samom središtu grada.

Bilo bi jako dobro kada bi odgovorni za regulaciju prometa u Rijeci reagirali i omogućili bolji protok vozila središtem grada!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari