OBILJEŽAVANJE NA KORZU

Galerija | Promocijom kampanje „Postani policajac/policajka“ policija obilježila Međunarodni dan žena

Sve zainteresirane pozivamo da se jave na natječaj za zanimanje policajac/policajka kad bude raspisan, a svim ženama Primorsko – goranske županije i šire čestitamo Dan žena, priopćili su iz policije.

I ove godine, policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske su na prigodan način obilježili Međunarodni dan žena te tim povodom ženama na riječkom Korzu čestitali njihov Dan, darujući im cvijeće i prigodne poklone: kemijske, magnetiće s logom policije i porukama protiv nasilja i ovisnosti i slično.

Čestitke i poklone ženama su uputili Denis Trojanović, policijski službenik za prevenciju I. policijske postaje Rijeka te Antonija Vrljić i Marina Ćubelić, policijske službenice Postaje pomorske policije Rijeka.

Policijskim službenicima pridružio se i mladi poduzetnik i kreator sadržaja na društvenim mrežama, Ivan Tokić s kojim je Policijska uprava primorsko – goranska prošle, ali i ove godine surađivala na promociji policijskog zanimanja snimanjem video uradaka na Tik-Toku i na druge načine.

Tako su uz čestitke za Dan žena, policijski službenici i Ivan Tokić promovirali zanimanje policajac/policajka, dijeleći korisne informacije i upute kako bi potencijalne kandidate zainteresirali za izbor policijskog zanimanja, kao njihova budućeg poziva.

Antonija i Marina već više od 15 godina s ponosom obavljaju posao policijskih službenica. Obje su policijske službenice u Postaji pomorske policije, Antonija Vrljić obavlja poslove nezakonitih migracija, dok Marina Ćubelić poslove prekograničnog kriminaliteta. Svoj radni vijek u policiji započele su 2008. godine u Postaji aerodromske policije Rijeka.

Marina ističe da se još kao djevojčica divila policajcima i policajkama i željela postati jedna od njih. Svoj posao jako voli zato što je dinamičan i omogućuje pružanje pomoći i sigurnosti građanima.

Antonija navodi da je policijski posao ponekad izazovan i težak, ali dinamičan i pruža zadovoljstvo radi činjenice da je policija u službi građana.

Ističu da je zastupljenost žena u policiji iz godine u godinu sve veća. Poručuju svim mladima koji se bave sportom, imaju dobre govorne vještine, vole dinamičan posao da se prijave na natječaj za zanimanje policajac/policajka, koji će uskoro biti raspisan.

Sve zainteresirane pozivamo da se jave na natječaj za zanimanje policajac/policajka kad bude raspisan, a svim ženama Primorsko – goranske županije i šire čestitamo Dan žena!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari