NOV PRIJEDLOG

PROPUSNICE: Komadina predlaže formiranje tri subregije – Primorje, otoci i Gorski kotar

Situacija je nešto povoljnija pa se razmatra nešto fleksibilniji način kretanja, ali to ne znači da se išta bitno mijenja u ponoć

“Mi ćemo sutra razgovarati s gradovima i općinama i vidjeti žele li oni da se mjera ukine u cijeloj županiji, ili ćemo to napraviti u subregijama”, kazao je danas župan Zlatko Komadina za Radio Rijeku.

“Takav stav uz mišljenje epidemiologa sutra će se dostaviti Nacionalnom stožeru, i kada oni daju zeleno svjetlo počet će vrijediti drugi režim. To će sve vrijediti vjerojatno od ponedjeljka. Naš je prijedlog da se podijelimo u tri subregije – Primorje, otoci i Gorski kotar”, ističe Komadina te nastavlja:

“To bi značilo da bi se građani od Mošćeničke Drage preko Rijeke do Novog Vinodolskog mogli kretati samo sa osobnom iskaznicom. Na otocima će vrijediti posebne mjere kao i u Gorskom kotaru, a kada se odluče svi spojiti s Primorjem dat ćemo drugačije prijedloge”, zaključio je primorsko-goranski župan Zlatko Komadina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari