DVOJICA LOPOVA

Provalili u obiteljske kuće u Vrbovskom i ukrali novac, novčanike i dokumente; Počinili su ogromnu štetu na dvoje umirovljenika

Počinjenim kaznenim djelom oštećeni su hrvatski državljani starosti 69 i 85 godina za oko 42 600 kuna, priopćila je policija.

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 34 i 58 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Za osumnjičenicima je navedena postaja raspisala potragu s mjerom uhititi te su ovih dana pronađeni na području Vrbovskog i potom uhićeni.

Spomenuti se sumnjiče da su 19. listopada iz obiteljske kuće na području Vrbovskog otuđili novac, novčanike s novcem i osobnim dokumentima.  Počinjenim kaznenim djelom oštećeni su hrvatski državljani starosti 69 i 85 godina za oko 42 600 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja, dio otuđenih predmeta je pronađen te će biti vraćen oštećenicima.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari