PROVJERITE RUTE VOŽNJE Dječja karnevalska povorka u subotu preusmjerava promet i ograničava parkiranje

Na privremenoj trasi linija autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici N. Tesle i F. la Guardia

Zbog održavanja Dječje karnevalske povorke u subotu 27. siječnja u vremenu od 12:30 do 18:00 sati zabranjuje se prometovanje svim vozilima ulicom Fiumara, Scarpinom, Adamićevom, Splitskom, Zadarskom, Ulicom Riva, I. Henckea, Ivana Zajca, Wenzelovom i Ribarskom ulicom. Promet će se preusmjeriti na raspoloživi dio cestovne mreže

Zabrana parkiranja

Parkiranje vozila bit će zabranjeno na slijedećim lokacijama:

Grobnička riva od 00,00 do 24,00 sata;
Putnička obala od 00,00 do 18,00 sati;
Parkiralište „Delta“ od 00,00 do 18,00 sati
Zadarska ulica, Splitska, Zanonova i Ulica Riva (od Trga Žabica do raskrižja s Ulicom I. Henckea) od 06,00 do 18,00 sati.

Molimo vozače da na mjestima zabrane parkiranje uklone svoja vozila do subote 27.1. najkasnije do 06:00 sati. Po isteku tog vremena vozila će se ukloniti paukom na parkiralište Delta.

Gradski autobusi

Gradski autobusi zaustavljat će se na svim redovnim gradskim stajalištima izuzev u zoni zabrane prometa.

Ukrcaj odnosno iskrcaj putnika za sve autobuse prigradskih linija u vremenu od 12:00 do 18:00 sati obavljat će se na terminalu prigradskog prometa Delta.

Na privremenoj trasi linija autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici N. Tesle i F. la Guardia.

Taxi stajališta

U vrijeme zabrane prometa taxi stajalište na Jelačićevom trgu, Putničkom terminalu i Žabici neće biti u funkciji, a taxi stajalište iz Ulice Riva privremeno će se premjestiti u Trpimirovu ulicu, na sjeverni prometni trak rezerviran za vozila javnog prijevoza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari