PROVJERITE RUTE VOŽNJE Dječja karnevalska povorka u subotu preusmjerava promet i ograničava parkiranje

Na privremenoj trasi linija autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici N. Tesle i F. la Guardia

Zbog održavanja Dječje karnevalske povorke u subotu 27. siječnja u vremenu od 12:30 do 18:00 sati zabranjuje se prometovanje svim vozilima ulicom Fiumara, Scarpinom, Adamićevom, Splitskom, Zadarskom, Ulicom Riva, I. Henckea, Ivana Zajca, Wenzelovom i Ribarskom ulicom. Promet će se preusmjeriti na raspoloživi dio cestovne mreže

Zabrana parkiranja

Parkiranje vozila bit će zabranjeno na slijedećim lokacijama:

Grobnička riva od 00,00 do 24,00 sata;
Putnička obala od 00,00 do 18,00 sati;
Parkiralište „Delta“ od 00,00 do 18,00 sati
Zadarska ulica, Splitska, Zanonova i Ulica Riva (od Trga Žabica do raskrižja s Ulicom I. Henckea) od 06,00 do 18,00 sati.

Molimo vozače da na mjestima zabrane parkiranje uklone svoja vozila do subote 27.1. najkasnije do 06:00 sati. Po isteku tog vremena vozila će se ukloniti paukom na parkiralište Delta.

Gradski autobusi

Gradski autobusi zaustavljat će se na svim redovnim gradskim stajalištima izuzev u zoni zabrane prometa.

Ukrcaj odnosno iskrcaj putnika za sve autobuse prigradskih linija u vremenu od 12:00 do 18:00 sati obavljat će se na terminalu prigradskog prometa Delta.

Na privremenoj trasi linija autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici N. Tesle i F. la Guardia.

Taxi stajališta

U vrijeme zabrane prometa taxi stajalište na Jelačićevom trgu, Putničkom terminalu i Žabici neće biti u funkciji, a taxi stajalište iz Ulice Riva privremeno će se premjestiti u Trpimirovu ulicu, na sjeverni prometni trak rezerviran za vozila javnog prijevoza.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views