50-TAK OTVORENIH TRGOVINA

Provjerite Vikend shopping ponudu otvorenih trgovina Tower Centra Rijeka

Ilustracija: Riportal - M.L.

Tower Center Rijeka ima novo skraćeno radno vrijeme za sve posjetitelje, sukladno službenoj Odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Primorsko-goranske županije od 9. travnja 2021. 

Tower Center Rijeka je otvoren od 9 do 19 sati svaki dan, osim nedjelje kada radi od 10 do 19 sati. Izuzev Interspara i Mullera koji rade od 7 do 19 sati

Trenutno je na snazi odluka kojom je obustavljen rad samo trgovina odjeće i obuće do 26. travnja 2021. godine, dok sve ostale trgovine, njih oko pedeset nesmetano rade, pridržavajući se propisanih epidemioloških mjera. Detaljan popis otvorenih trgovina možete pronaći na službenim stranicama Tower Centera Rijeka

Otvorene trgovine Towera pripremile su niz posebnih pogodnosti i popusta upravo za ovaj vikend. Istražite kompletnu Vikend shopping ponudu, od 16. do 18. travnja 2021. i pronađite nešto za sebe.

Kao i do sada, Tower Center Rijeka, brine o sigurnosti posjetitelja i zaposlenika, poštujući sve higijenske standarde u cilju stvaranja što sigurnijeg boravka i obavljanja kupovine. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari