NOVA HIT PREDSTAVA

‘RADIO KORZO I MI’ Ri Teatar nakon uspješnica ‘Autotrolej i mi’, ‘HŽ i mi’… pripremio novu hit-predstavu!

Svečana premijera je 16.12.2022. u 20 sati u Kulturnom centru Kalvarija a repriza je 17.12.2022. također u 20 sati

Ri Teatar predstavlja svoju novu predstavu naziva ‘Radio Korzo i mi’.

Nastavak je to uspješnica „Autotrolej i mi 4“ (premijera 2015.), „HŽ i mi“ (premijera 2019.), „KBC i mi“ (premijera 2020.) i „Jadrolinija i mi“ (premijera 2021.). Autor svih predstava je Donato Jurković, a redatelj Bojan Lakoš.

Sve predstave sa prepoznatljivim nastavkom „…i mi“ su još uvijek na repertoaru i redovito oduševljavaju publiku!

Kako je došlo do toga da se napravi predstava s Radio Korzom kao protagonistom, upitali smo redatelja predstave Bojana Lakoša.

“Došla je na red i komedija o našem medijskom pokrovitelju, Radio Korzu koji nas prati od samih početaka.”, redatelj Bojan Lakoš.

Dugogodišnja suradnja

“No kako napraviti predstavu o nekome s kojim surađuješ već dugi niz godina? Ideja se vrzmala po glavama dugo vremena,a onda je, ajmo reći, došao „klik“ i autor Donato Jurković je taj, nazovimo „klik“, pretvorio u tekst iz kojeg je nastala sama predstava.”, otkriva Bojan Lakoš.

“Radio Korzo i mi’ je prije svega cabaretska komedija, parodija, satira i svakako nije preslika našeg najslušanijeg lokalnog radija. Naravno da ima situacija i likova u samoj predstavi koji su prikazani vrlo realno ali u možda malo drugačijem svijetlu, no komedija Donata Jurkovića je ipak čista autorska, nadrealna fikcija sa ponekim stvarnim situacijama.”, dodaje Lakoš.

Pogledajte video prilog Kanala Ri:

Sve započinje bezazlenom vatrogasnom vježbom

O čemu je riječ u novoj, ne sumnjamo u to, uspješnici iz serijala ‘..i mi’?

“Mjesto radnje je Riječki neboder, 6. kat. Vrijeme radnje je danas, a vremenska prognoza je jako loša… i sve započinje bezazlenom i uobičajenom vatrogasnom vježbom. Ništa neobično se ne bi dogodilo da nije grom pogodio u glavni odašiljač i da nije Radio Korzo ostao bez signala. Naizgled bezizlazna situacija slučajnim posjetom dobitnika na nagradnoj igri pretvara se u nešto nemoguće i nevjerojatno…i tu zapravo započinje naša predstava.”, otkriva Lakoš koji prepušta gledateljima da sami otkriju do čega sve dovodi ovaj zaplet.

Autor predstave je Donato Jurković, redatelj je Bojan Lakoš.

Za glazbu i jinglove zaslužan je Radio Korzo a tehničku podršku pružaju: Nenad Kuljanin i Roko Bilen.

U predstavi glume Dario Butković, Davor Popović, Jasna Jeličić, Vid Vicić, Tamara Grgić, Josip Medaković, Sanjin Janjatović, Dajan Delić i Bojan Lakoš.

Svečana premijera na rasporedu je 16.12.2022. u 20 sati u Kulturnom centru Kalvarija, a repriza je 17.12.2022. također u 20 sati.

Za premijernu izvedbu, 16.12. nema više mjesta!

Informacije i rezervacije se mogu dobiti na tel.051/375-866; 091/253-8991 i na e-mail: ri.teatar@ri.t-com.hr

Ulaznice, po cijeni od 45 kn ili 6 eura se kupuju na blagajni od 19 sati, a rezervacija vrijedi 19.30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari