OD 21. OŽUJKA

Radionicama i predavanjima Dom mladih Rijeka obilježava Tjedan za darovitost

U organizaciji Doma mladih Rijeka i Grada Rijeke od 21. do 25. ožujka obilježit će se (tje)DAN ZA DAR(ovitost).

Pripremljen je čitav niz radionica, prezentacija i predavanja iz područja rada s potencijalno darovitom djecom. Svi programi su besplatni, ali je za sudjelovanje potrebno ispuniti prijavnice koje su dostupne na web stranici Doma mladih Rijeka. Prijave traju do 18. ožujka ili do popunjavanja mjesta.

Radionički program namijenjen je djeci osnovnoškolskog uzrasta, dok su predavanja prvenstveno namijenjena učiteljima i drugim pedagoškim djelatnicima, roditeljima kao i svima onima koje interesira područje odgoja i obrazovanja potencijalno darovite djece.

VIDEO DANA:

Radionice će se održavati uživo uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera, a predavanja online putem TEAMS platforme.

Predavači su odgojno-obrazovni djelatnici riječkih osnovnih škola koji su završili „Edukaciju učitelja, stručnih suradnika i ravnatelja odgojno-obrazovnih ustanova grada Rijeke za izgradnju kapaciteta za identifikaciju i rad s darovitim učenicima“ u organizaciji International Centre for Innovation in Education (ICIE) i Grada Rijeke.

Cjelokupni program kao i satnica održavanja pojedinih radionica i predavanja dostupni su na web stranici Doma mladih Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari