RADOVI NA TRSATU: Od ponedjeljka sanacija stjenskog pokosa u Ulici Bošket

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Gradski prometni centar izvješćuje javnost da će u ponedjeljak 16. 7. u 8 sati započeti radovi na sanaciji stjenskog pokosa u Ulici Bošket kod kućnog broja 19 u Rijeci

Radovi se izvode u sklopu programa redovnog održanja stjenskih pokosa, a zbog tehničkih uvjeta na terenu za vrijeme odvijanja radova biti će zatvorena Ulica Bošket za sav promet u terminu od 8.00 do 16.00 sati. Po potrebi, ulicom će se osigurati prolaz interventnim vozlima. Nakon 16.00 sati ulica će biti slobodna za sav promet.

Zbog specifičnosti odvijanja radova te mogućnosti urušavanja dijelova stjenskog pokosa na objekte koji se nalaze u neposrednoj blizini u Ulici Franje Račkog 42, iz aspekta sigurnosti ljudi i imovine, nalaže se svim stanarima da u periodu izvođenja radova od 8.00 sati do 16.00 sati napuste prostore koje koriste.

Ovim putem zamoljavaju se stanari ulice Bošket i Franje Račkog da svoja motorna vozila pravovremeno parkiraju u obližnjim ulicama u terminu dok se izvode planirani radovi, kako bi se radovi odvijali neometano. Odgovorna osoba izvođača radova je Boris Čok, dok je ovlaštena osoba od strane Naručitelja Leo Kurilić.

Izvođač radova je tvrtka “OCTOPUS” iz Rijeke, a radovi se planiraju završiti do 20. 7. 2018. godine

Mole se svi sudionici u prometu da obrate pozornost na novu regulaciju prometa te se upozoravaju na obvezu poštivanja nove prometne signalizacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari