RADOVI POČINJU VEĆ NAJESEN (2): Federer ne ulaže u Žičaru Trsat, no nakon odjeka ove prvoaprilske šale – tko zna…

Foto. Ilustracija (Riječanin)

U želji da se malo našalimo, pa i sami sa sobom i svojim žudnjama, sigurni smo da nam neće zamjeriti ni Ivan Ljubičić ni Roger Federer, a ni ni vi – naši vjerni čitatelji

Dragi naši čitatelji! Neki su nas odmah „provalili“, neki negdje oko sredine teksta, a neki su oduševljeno povjerovali u našu jučerašnju priču „RADOVI POČINJU VEĆ NAJESEN: Veliki Roger Federer ulaže 10 milijuna eura u izgradnju žičare Školjić-Trsat!“ (OVDJE). Priča je postigla izvanredan odjek i veliku čitanost, a to samo potvrđuje da smo „pogodili u žicu“ – razumljivu potrebu Riječana da se u našem gradu izgradi nešto novo a toliko puta prevaljeno preko nečijih usana…

„Veliki Roger Federer ulaže 10 milijuna eura u izgradnju žičare Školjić-Trsat!“ (OVDJE) stvarno lijepo zvuči, i s guštom smo pisali ovu prvoaprilsku vijest, bez ikakve zle namjere – nasuprot tome, želja nam je bila da se povodom neslužbenog međunarodnog dana „izmišljenih vijesti“ svi zajedno malo razveselimo i zabavimo – širok osmijeh na licima potrebniji nam je u ova vremena možda više no ikada.

Sigurni smo da se nitko neće naljutiti zbog ovoga, a pogotovo naš dragi i u Rijeci uvijek rado viđeni i lijepo dočekani Ivan Ljubičić, proslavljeni tenisač a sada trener kojem od srca želimo da u današnjem finalu ATP Masters turnira u Miamiju (gdje nažalost ipak nije potpisan ugovor o izgradnji žičare!) njegov štićenik Roger Federer – najbolji tenisač u povijesti – odigra odličan meč s vječnim suparnikom Rafaelom Nadalom. Pa tko bude nadahnutiji, spremniji i bolji nek` odnese i tu titulu.

Nama ne preostaje ništa drugo do nadati se da će u nekom drugom aranžmanu projekt žičare na Trsat jednoga lijepoga dana biti i ostvaren.

A tko zna – ovaj naš napis sigurno će doći i do Ivana Ljubičića ili nekog njemu sličnog riječkog prijatelja – kome će možda biti povod barem za minutu razmišljanja o ulaganjima u neki riječki projekt.

A ako se to slučajno dogodi, eto konkretnog benefita od jedne „puke“ prvoaprilske šale…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari