PETO GODIŠNJE DOBA

Galerija | RASPAD SISTEMA! U Opatiji ključeve grada preuzeo maskirani Dule, priveden i krivac za bijeg DORE u Zagreb!

Početak petog godišnjeg doba u Opatiji i ove je godine na blagdan sv. Antona obilježen tradicionalnim podizanjem karnevalske zastave i Pusta na trgu ispred tržnice

Na palu je ove godine završio Misje DORENI FOLKyer koji je, kao i uvijek, kriv za sve ono loše što je donijela protekla godina, a posebice za činjenicu što “Dora” ove godine ne stanuje u Opatiji.

Ovom je prilikom izvršena i tradicionalna primopredaja vlasti opatijskim maškarama, u sklopu koje je gradonačelnik Fernando Kirigin ključeve grada uručio pusnom gradonačelniku Dušku Jeličiću – Duletu te mu zaželio puno sreće u upravljanju gradom za vrijeme karnevalskih zbivanja.

Ovim je događajem u organizaciji najstarije opatijske karnevalske udruge “Lumber klub” i službeno započelo karnevalsko vrijeme u Opatiji koje će ove godine potrajati mjesec dana te obilovati nizom zabavnih programa. Nakon podizanja pusta, u caffe baru “Barić” otvorena je tradicionalna izložba mini karića Jerka Gudca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari