ZA RAZVOJ GOSPODARSTVA

Raspisan javni poziv poduzetnicima u PGŽ za potpore u sektoru malog gospodarstva

Foto: Mateo Levak/Riportal

Primorsko goranska županija danas Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora male vrijednosti iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017. – 2020.“ za razvoj malog gospodarstva u 2021. godini – Mjera 1.2.1.

Potpore su usmjerene nabavci opreme za proizvodne i uslužne djelatnosti poduzetnika u sektoru malog gospodarstva na ruralnom području Županije. Prijavitelji moraju imati minimalno jednu zaposlenu osobu (što uključuje samozapošljavanje) i to na puno radno vrijeme počevši od 1.1.2021.g. da bi bili prihvatljivi prijavitelji.

Također, nisu prihvatljivi prijavitelji korisnici županijskih potpora po mjerama iz sektora malog gospodarstva na području Primorsko goranska županija u 2020. godini. Prilikom odabira prednost će imati žene poduzetnici, mladi poduzetnici te mikro poduzetnici.

Za ovu Mjeru Proračunom za 2021.g. osigurana su sredstva u iznosu od 2,1 milijun kuna od čega je 1,0 milijun kuna predviđeno za poduzetnike/ce iz Gorskog kotara. Prijave se zaprimaju 30 dana od dana objave Javnog poziva na službenoj Internet stranici Primorsko-goranske županije u zatvorenoj omotnici isključivo poštom putem preporučene pošiljke.

Tekst Javnog poziva te cjelovite Upute za prijavitelje s pripadajućim obrascima za prijavu moguće je naći na poveznici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari