WOOOOW

Galerija | Razgledajte ga s nama: U riječku luku uplovio Norwegian Gem, najveći kruzer koji je ikad stigao u Rijeku

Početak tjedna u riječkoj luci obilježilo je prvo ovogodišnje uplovljavanje broda za kružna putovanja. Kruzer Norwegian Gem s gotovo 3500 putnika i članova stigao je u Rijeku u jutarnjim satima i najavio izvrsnu kruzing sezonu pred nama.

Turistička zajednica grada Rijeke, Grad Rijeka i Turistička zajednica Kvarnera zajedno s Lučkom upravom Rijeka i ovog puta su organizirali prigodni program te osigurali brojne informativne brošure, kako bi se gosti kruzera osjećali ugodno i dobrodošlo u destinaciji te provedeno vrijeme iskoristili na najbolji mogući način.

Većina gostiju kruzera koja se odluči za neki od organiziranih izleta, ipak ostaje u destinaciji. Najveći dio gostiju odlučuje se za obilazak užeg centra grada i Trsata, dok dio odlazi u Opatiju i na otok Krk. U sklopu razgleda grada posjećuju gradske muzeje, znamenitosti i suvenirnice.

Pogledajte videoprilog Kanala Ri:

Tijekom prošle turističke sezone riječka luka ugostila je gotovo 40.000 putnika, koji su stigli u grad brodovima za kružna putovanja. Najava dolazaka kruzera za ovu godinu izvrsna je, a dolasci brodova za kružna putovanja protežu se sve do kraja godine, što će zasigurno pridonijeti i izvrsnoj post sezoni. Brojni zanimljivi sadržaji za svačiji ukus, koje organizira Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s partnerima, svakako utječu na izvrsnu poziciju Rijeke kao kruzing destinacije i na pozitivan rast i povećanje turističkih brojki.

Slijedeći brod za kružna putovanja na rasporedu je već za nedjelju 14. svibnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari