EVO KAKO JE BILO

Galerija | U Brod Moravicama održana pokazna vježba pružanja prve pomoći

U vježbi sudionici su bili podijeljeni u timove koji su, uz stručni nadzor djelatnika HMP Primorsko-goranske županije uspješno prošli pet okacija sa različitim scenarijima nesreća, izvijestila je policija.

U subotu, 6. svibnja u Brod Moravicama održana je prve pokazne vježbe pružanja laičke prve pomoći pripadnika operativnih snaga iz sustava civilne zaštite Primorsko-goranske županije. U vježbi koju su zajednički organizirali Društvo Crvenog križa PGŽ-a, Općina Brod Moravice i Primorsko-goranska županija sudjelovali su i policijski službenici Policijske uprave primorsko – goranske.

Sudionici vježbe bile su i Specijalističke postrojbe Civilne zaštite PGŽ-a, DVD-a Brod Moravice, HGSS-a Delnice i Interventnog tima Društva Crvenog križa PGŽ-a.

U vježbi sudionici su bili podijeljeni u timove koji su, uz stručni nadzor djelatnika HMP Primorsko-goranske županije uspješno prošli pet okacija sa različitim scenarijima nesreća.

Ova aktivnost organizirana je s ciljem provjere stečenih znanja i vještina pružanja prve pomoći u slučaju prirodnih i drugih nesreća te podizanja suradnje službi koje sudjeluju u takvim složenim situacijama na još višu razinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari